Podcast: nablijven met … Janneke Sleenhof

In aflevering 6 blijven we na met lerares en onderzoeker Janneke Sleenhof. Zij doet promotieonderzoek naar overgangsvergaderingen.

Dit keer blijven we na met Janneke Sleenhof. Janneke is lerares Nederlands op het Sint-Joriscollege in Eindhoven, maar doet daarnaast promotieonderzoek naar overgangsvergaderingen.  

Na zelf dikwijls met een ontevreden gevoel uit de rapportvergadering te zijn gelopen, besloot Janneke dat ze er meer over wilde weten. Ze ontdekte dat er eigenlijk verrassend weinig bekend is over dit soort vergaderingen, maar dat er wel veel ontevredenheid over bestaat bij leraren. En dat er manieren zijn om het beter te doen. 

Op welke manier maken we eigenlijk zwaarwegende beslissingen? Moet je alleen cijfers gebruiken of is je intuïtie belangrijk? Hoe kunnen we komen tot een juiste beslissing? Die vragen en meer beantwoorden we in deze aflevering: Nablijven met … Janneke Sleenhof. 

Meer podcasts 

‘Nablijven met …’ is een maandelijkse podcast met inspirerende gasten uit het onderwijs over onderwijsinnovatie. Ga naar alle  podcasts van Ruimte voor Leren.

Deel dit artikel: