Podcast: nablijven met … René Kneyber

In deze aflevering gaan we in gesprek met René Kneyber over hoe je orde in de klas houdt, ook op anderhalve meter afstand.

Presentator en geschiedenisleraar Erik Ex gaat in gesprek met René Kneyber over orde houden in de klas. René is bekend van verschillende boeken en hij is kroonlid bij de Onderwijsraad. In deze onderwijspodcast gaan René en Erik met elkaar in gesprek over zijn eerste boek ‘Orde houden’. De eerste versie van dit boek verscheen alweer 11 jaar geleden. Onlangs heeft René dit boek herzien en geüpdatet.

Met het nieuwe schooljaar voor de boeg is orde houden een onderwerp dat voor iedere leraar interessant is. Want wat houdt goed orde houden in? Hoe kunnen we een schooljaar zo goed mogelijk beginnen met zo min mogelijk ordeproblemen? En welke rol heeft orde houden in de 1,5-meterschool? Die vragen en meer worden beantwoord in de zevende aflevering van de podcast Nablijven met … René Kneyber.

Meer podcasts

‘Nablijven met …’ is een maandelijkse podcast van Schoolinfo met inspirerende gasten uit het onderwijs over onderwijsinnovatie. Ga naar alle podcasts van Ruimte voor Leren.