Schoolleiders voor de Toekomst in Van Twaalf tot Achttien

Het aprilnummer van onderwijsvakblad Van Twaalf tot Achttien staat in het teken van Schoolleiders voor de Toekomst. Je kunt lezen wat de beweging het afgelopen jaar heeft gedaan en wat er nog volgt: bijvoorbeeld Pop-up werksessies in de regio.

Vorig jaar mocht de beweging samen met Schoolinfo ook al gastredacteur zijn. Toen lieten we zien wat de missie van de beweging is. Nu laten we voorbeelden zien van hoe er door schoolleiders, docenten en leerlingen wordt gewerkt aan “andere, moderne, vernieuwende en eigenzinnige onderwijsontwerpen en organisatieaanpassingen. Verhalen over onzekerheid en moed, en over vertrouwen en loslaten”, aldus hoofdredacteur Renske Valk.

Dit kun je o.a. lezen in het magazine:  

Pop-Up werksessies

In het nummer wordt ook dieper ingegaan op de Pop-Up werksessies tijdens regio- of netwerkbijeenkomsten. Een Pop-Up werksessie van Schoolleiders voor de Toekomst heeft een vast format en duurt 2 of 5 uur, afhankelijk van je wensen en mogelijkheden. De beweging wil zich hiermee ook regionaal gaan organiseren. Jan Fasen (van de kerngroep van Schoolleiders voor de Toekomst): “Het is fijn als je in je eigen omgeving schoolleiders hebt die ook meedoen. Dan kun je gewoon even naar elkaar toe gaan als je daar behoefte aan hebt.”

Meld je aan voor de Pop-up werksessie op 7 juni (regio Oost).

schoolleiders voor de toekomst
 
Aanmelden nieuwsbrief

Deel dit artikel: