Agenda

Van inspirerende docentencongressen tot praktische werksessies: Schoolinfo organiseert diverse bijeenkomsten op het gebied van innovatie. Bekijk hieronder de agenda.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en evenementen van Schoolinfo? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

5 sep 2019

Leergang Strategisch HRM

Op 5 september 2019 start een nieuwe leergang SHRM. Doel van deze leergang is de deelnemers te versterken in de eigen rol en in de onderlinge samenwerking met als opbrengst een professionele schoolorganisatie en beter onderwijs.

Bekijk
10 sep 2019

Training Strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs

Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol HR-beleid? En welke instrumenten en modellen kun je inzetten? Wat is jouw rol als strategisch HR-medewerker?

Bekijk
20 sep 2019

Leertraject Peoplemanagement

Goed onderwijs vraagt om leraren die bekwaam en gemotiveerd zijn en de ruimte krijgen om de opbrengsten te realiseren die waardevol zijn voor hun leerlingen, voor henzelf en voor de school. Als schoolleider uit het middenmanagement kun je hieraan een essentiële bijdrage leveren door middel van goed…

Bekijk
24 sep 2019

Masterclass Kwaliteitszorg in een professionele schoolorganisatie

Hoe beleeft de leerling de kwaliteit van het onderwijs? Hoe maak je deze beleving inzichtelijk? En hoe draagt dit inzicht bij aan de professionalisering van je schoolorganisatie? Doe mee met deze masterclass en krijg antwoord op deze en meer vragen.

Bekijk
26 sep 2019

Werkconferentie Aan de slag met leerdoelen

Op donderdag 26 september is de werkconferentie Aan de slag met leerdoelen in Amsterdam. Deze werkconferentie is speciaal voor leraren en teamleiders in het voorgezet onderwijs

Bekijk
3 okt 2019

Werkconferentie leerling eigenaar leerproces

Op  donderdag 3 oktober is  de  werkconferentie Leerling eigenaar leerproces in Groningen. Deze werkconferentie is speciaal voor leraren en teamleiders in het voorgezet onderwijs. Aan het eind van de werkconferentie heb je praktische handvatten waarmee je leerlingen meer eigenaar kunt maken van hun…

Bekijk
8 okt 2019

Training Visitatie op je eigen school

Professionalisering van de schoolorganisatie begint bij het weten waar je nu als school staat en hoe je vervolgstappen kunt zetten. Een visitatie doen op je eigen school geeft je de mogelijkheid om kritisch naar je school te kijken. In deze training leer je hoe je zo’n visitatie uitvoert.

Bekijk
9 okt 2019

Inspiratiebijeenkomst Voorkomen van onnodig zittenblijven

Hoe kun je onnodig zittenblijven van leerlingen voorkomen? Een schooljaar overdoen werkt voor de meeste leerlingen demotiverend, met als gevolg een negatief effect op de schoolloopbaan. Deze bijeenkomst inspireert én motiveert je om onnodig zittenblijven te voorkomen. Meld je hier aan.   Voor wie is…

Bekijk
10 okt 2019

Leiderschapscafé regio west

In de Leiderschapscafés wisselen schoolleiders kennis en ervaring uit over onderwijsinnovatie binnen de eigen schoolpraktijk.

Bekijk
6 nov 2019

Leiderschapscafé regio midden

In de Leiderschapscafés wisselen schoolleiders kennis en ervaring uit over onderwijsinnovatie binnen de eigen schoolpraktijk.

Bekijk