Agenda

Van inspirerende docentencongressen tot praktische werksessies: Schoolinfo organiseert diverse bijeenkomsten op het gebied van innovatie. Bekijk hieronder de agenda.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en evenementen van Schoolinfo? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

31 okt 2019

Training Ontwikkelkracht

Hoe breng je duurzame verandering tot stand in je school? Welke vaardigheden heb je nodig om de verandering tot een succes te maken? Hoe formuleer je een visie die gedragen wordt door de hele school en hoe krijg je collega’s mee? Deze vragen staan centraal tijdens de training Ontwikkelkracht.

Bekijk
31 okt 2019

Masterclass ‘De sociale kwaliteit van de school: de invloed van en op leerlingen’

Hoe geef je vorm aan de socialiserende functie vanuit je schoolbeleid? Hoe meet je de sociale kwaliteit van je school? Meld je aan voor de masterclass.

Bekijk
4 nov 2019

Digitale training Strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs

Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol hr-beleid? En welke instrumenten en modellen kun je inzetten? Wat is jouw rol als strategisch hr-medewerker? Met deze vragen ga je aan de slag in de digitale training Strategisch HRM voor hr-medewerkers en -adviseurs.

Bekijk
6 nov 2019

Leiderschapscafé regio midden

In de Leiderschapscafés wisselen schoolleiders kennis en ervaring uit over onderwijsinnovatie binnen de eigen schoolpraktijk.

Bekijk
7 nov 2019

Leiderschapscafé regio zuid

In de Leiderschapscafés wisselen schoolleiders kennis en ervaring uit over onderwijsinnovatie binnen de eigen schoolpraktijk.

Bekijk
7 nov 2019

Werkconferentie Coaching in de school

Op donderdag 7 november is de werkconferentie Coaching in de school in Nijkerk. Deze is speciaal voor leraren en teamleiders in het vo. Aan het eind van de werkconferentie heb je praktische handvatten waarmee je verder aan de slag kan met coaching binnen jouw school.

Bekijk
13 nov 2019

De Schoolleidersconferentie

Op 13 november 2019 vindt de Schoolleidersconferentie van Voortgezet Leren plaats. Dé conferentie voor school- en teamleiders uit het voortgezet onderwijs.

Bekijk
25 nov 2019

Het Docentencongres

Op 25 november 2019 vindt het jaarlijks Docentencongres over eigentijds onderwijs plaats in Hilversum. Kenmerkend aan het docentencongres is dat docenten zelf praktisch aan de slag gaan. Meer informatie over het docentencongres volgt.

Bekijk
3 dec 2019

Masterclass Leidinggeven in spagaat: omgaan met dilemma’s

In deze masterclass krijg je inzichten hoe je met dilemma’s om kan gaan, hoor je de persoonlijke verhalen van een rector en verken je met andere deelnemers jouw eigen dilemma’s in je werk.

Bekijk
10 dec 2019

Werkconferentie Leren leren

Op dinsdag 10 december is de werkconferentie Leren leren in Nijmegen voor leraren en teamleiders in het vo. Je krijgt praktische handvatten hoe je er als docent voor kan zorgen dat leerlingen leren leren.

Bekijk