Agenda

Van inspirerende docentencongressen tot praktische werksessies: Schoolinfo organiseert diverse bijeenkomsten op het gebied van innovatie. Bekijk hieronder de agenda.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en evenementen van Schoolinfo? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

5 sep 2019

Leergang Strategisch HRM

Op 5 september 2019 start een nieuwe leergang SHRM. Doel van deze leergang is de deelnemers te versterken in de eigen rol en in de onderlinge samenwerking met als opbrengst een professionele schoolorganisatie en beter onderwijs.

Bekijk
10 sep 2019

Training Strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs

Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol HR-beleid? En welke instrumenten en modellen kun je inzetten? Wat is jouw rol als strategisch HR-medewerker?

Bekijk
20 sep 2019

Leertraject Peoplemanagement

Goed onderwijs vraagt om leraren die bekwaam en gemotiveerd zijn en de ruimte krijgen om de opbrengsten te realiseren die waardevol zijn voor hun leerlingen, voor henzelf en voor de school. Als schoolleider uit het middenmanagement kun je hieraan een essentiële bijdrage leveren door middel van goed…

Bekijk
8 okt 2019

Training Visitatie op je eigen school

Professionalisering van de schoolorganisatie begint bij het weten waar je nu als school staat en hoe je vervolgstappen kunt zetten. Een visitatie doen op je eigen school geeft je de mogelijkheid om kritisch naar je school te kijken. In deze training leer je hoe je zo’n visitatie uitvoert.

Bekijk
25 nov 2019

Het Docentencongres

Op 25 november 2019 vindt het jaarlijks Docentencongres over eigentijds onderwijs plaats in Hilversum. Kenmerkend aan het docentencongres is dat docenten zelf praktisch aan de slag gaan. Meer informatie over het docentencongres volgt.

Bekijk