Agenda

Van inspirerende docentencongressen tot praktische werksessies: Schoolinfo organiseert diverse bijeenkomsten op het gebied van innovatie. Bekijk hieronder de agenda.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en evenementen van Schoolinfo? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

21 mrt 2019

Werkconferentie ‘Leerlingen betrekken bij het verbeteren van jouw onderwijs’

Hoe betrek je als schoolleider leerlingen bij de onderwijsontwikkeling op jouw school? Op 21 maart 2019 organiseert Schoolleiders voor de Toekomst de werkconferentie ‘Leerlingen betrekken bij het verbeteren van jouw onderwijs’.

Bekijk
28 mrt 2019

Workshops op VO-congres

Schoolinfo verzorgt op het VO-congres workshops over leerdoeldenken, praktijkvoorbeelden van vakoverstijgende thema’s en ruimte in het curriculum.

Bekijk
8 apr 2019

Conferentie 10-14 Onderwijs

Schoolinfo organiseert in opdracht van het netwerk 10-14 Onderwijs op 8 april een conferentie. De conferentie is bedoeld voor alle scholen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen van 10-14 onderwijs en die hierover kennis willen uitwisselen. Wil je erbij zijn? Reserveer dan alvast 8 april in je…

Bekijk
18 apr 2019

Samen werken aan maatwerk

Op 18 april vindt er een conferentie voor schoolleiders en docenten van het voortgezet onderwijs plaats: Samen werken aan maatwerk. Als thema staat gepersonaliseerd leren centraal.

Bekijk
25 nov 2019

Het Docentencongres

Op 25 november 2019 vindt het jaarlijks Docentencongres over eigentijds onderwijs plaats in Hilversum. Kenmerkend aan het docentencongres is dat docenten zelf praktisch aan de slag gaan. Meer informatie over het docentencongres volgt.

Bekijk