Agenda

Van inspirerende docentencongressen tot praktische werksessies: Schoolinfo organiseert diverse bijeenkomsten op het gebied van innovatie. Bekijk hieronder de agenda.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en evenementen van Schoolinfo? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

6 jun 2019

Werkconferentie Formatief evalueren

Op 6 juni is de werkconferentie Formatief evalueren in Oss. Tijdens deze bijeenkomst doe jij als leraar kennis op over formatief evalueren en krijg je praktische handvatten om formatief evalueren toe te passen in je lessen, het curriculum of je schoolorganisatie.

Bekijk
6 jun 2019

Masterclass ‘Eigenaarschap in de school’

Wat is eigenaarschap? Welke rol heeft het in de verschillende lagen van de school? Hoe maak je een leerling eigenaar van zijn of haar leerproces? Tijdens deze masterclass draait het geheel om dit thema.

Bekijk
7 jun 2019

Kennis delen over ‘Flexibilisering van het onderwijs’

Hoe kun je flexibele leerwegen bieden én maatwerk bij de toetsmomenten, terwijl wet- en regelgeving vastliggen? En wat kun je doen om het aantal zittenblijvers terug te dringen en welke visie ambieer je voor de lange termijn om zittenblijven te voorkomen? Denk mee over deze onderwerpen in het leerne…

Bekijk
11 jun 2019

Kennis delen over ‘Anders organiseren en ontwikkeltijd’

Tijd voor onderwijsontwikkeling en het verbeteren van de kwaliteit van ons onderwijs. Hoe organiseer je dat heel praktisch in de eigen school? Doe mee aan het leernetwerk ‘Anders organiseren en ontwikkeltijd’.

Bekijk
5 sep 2019

Start leergang Strategisch HRM

Op 5 september 2019 start een nieuwe leergang SHRM. Doel van deze leergang is de deelnemers te versterken in de eigen rol en in de onderlinge samenwerking met als opbrengst een professionele schoolorganisatie en beter onderwijs.

Bekijk
20 sep 2019

Start leertraject Peoplemanagement

Goed onderwijs vraagt om leraren die bekwaam en gemotiveerd zijn en de ruimte krijgen om de opbrengsten te realiseren die waardevol zijn voor hun leerlingen, voor henzelf en voor de school. Als schoolleider uit het middenmanagement kun je hieraan een essentiële bijdrage leveren door middel van goed…

Bekijk
25 nov 2019

Het Docentencongres

Op 25 november 2019 vindt het jaarlijks Docentencongres over eigentijds onderwijs plaats in Hilversum. Kenmerkend aan het docentencongres is dat docenten zelf praktisch aan de slag gaan. Meer informatie over het docentencongres volgt.

Bekijk