Lesgeven in een 1,5-meter-school: hoe doe je dat? – vso

Datum: 19 mei 2020 
Tijd: 13.00 – 14.00 uur
Locatie: online

Voor wie: leraren, team- en schoolleiders uit het vso
Kosten: kosteloos

Meld je aan.

Hoe zorg je in het vso voor anderhalve meter afstand als de school straks weer open mag? Neem gratis deel aan deze online bijeenkomst, waarin je met een kleine groep collega’s brainstormt over de inrichting van het ‘1,5-meter-onderwijs’. Heb jij al enkele ideeën? We nodigen je graag uit om die tijdens de bijeenkomst te delen!

Voor wie?

Let op! Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor leraren, teamleiders en schoolleiders van het voortgezet speciaal onderwijs.

Wanneer?

19 mei van 13.00 tot 14.00 uur

De kosten?

Deelname aan deze online bijeenkomst is kosteloos.

Aanmelden

Meld je hier aan voor deze online bijeenkomst. Je ontvangt via e-mail een link naar de online omgeving waarin de bijeenkomst wordt georganiseerd.

Let op! Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Als je je aanmeldt rekenen we op jouw komst. Als je toch niet kunt, verzoeken we je je zo snel mogelijk af te melden via: info@schoolinfo.nl. Dan geef je een collega de mogelijkheid om mee te doen.

Mochten er meer geïnteresseerden zijn, dan kijken we naar de mogelijkheid om een extra bijeenkomst over dit thema te organiseren.

 

Beste relatie,

Vanaf 1 januari 2021 zijn de activiteiten van Schoolinfo gecontinueerd vanuit de VO-raad. In een bericht van de VO-raad, licht Paul Rosenmöller dit toe. Lees dit bericht hier.

Scholen hebben hard gewerkt aan het vernieuwen en verder ontwikkelen van hun onderwijs. Als Schoolinfo hebben we dat gefaciliteerd vanuit projecten, maar ook met individuele scholen en netwerken samen. Dat hebben we met heel veel plezier gedaan. Het heeft eraan bijgedragen dat onderwijs en innovatie hoog op de agenda van de sector is komen te staan.

We willen iedereen hartelijk danken voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren.

Thea van den Idsert,
Namens het hele team van Schoolinfo

Werkboek innovatief leren – vijf lessen van Schoolinfo

Schoolinfo heeft nog één keer gedaan waar ze goed in waren: kennis delen, anderen helpen om te innoveren, en ondersteunen in vooruitgang. In dit werkboek vind je dan ook de belangrijkste lessen van Schoolinfo om te (leren) innoveren. Hopelijk inspireren ze je en geven ze jou dat duwtje in de rug om de volgende stap te zetten.

Voortzetting activiteiten Schoolinfo

Een groot deel van de activiteiten van Schoolinfo wordt voortgezet in het programma Voortgezet Leren en binnen andere projecten van de VO-raad. Bekijk de websites voor praktijkvoorbeelden van andere scholen, inspiratie en tips over onderwijs- en schoolontwikkelingen.