Digitale training Strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs

Datum: elke maand
Tijd: n.v.t.
Locatie: online
Kosten: kosteloos
Voor wie: hr-medewerkers

Meld je aan.

Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol hr-beleid? En welke instrumenten en modellen kun je inzetten? Wat is jouw rol als strategisch hr-medewerker? Met deze vragen ga je aan de slag in de digitale training Strategisch HRM voor hr-medewerkers en -adviseurs. Alles wat je leert, kun je direct in de praktijk brengen op je eigen school.

Let op: deze training start elke maand. Meld je uiterlijk de laatste vrijdag van de maand aan, zodat je op tijd de inloggegevens krijgt voor jouw account.

Het programma

Tijdens de digitale training studeer je in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Met een digitaal leerdossier houd je jouw voortgang bij. Daarnaast voer je verschillende praktijkopdrachten uit, zoals het ophalen van 360-graden-feedback over jouw rol als hr-medewerker. Deze training is te volgen met of zonder persoonlijke coaching. De training bestaat uit drie blokken:

Met of zonder coaching

Nadat je je hebt aangemeld, kun je ervoor kiezen om deze digitale training met of zonder coach te volgen. Als je kiest voor coaching plan je na elk blok een telefonische afspraak met jouw coach. Deze coach helpt je verder in je ontwikkeling en met de lesstof. Daarnaast kun je met je coach sparren over (hr-)situaties die je in de praktijk tegenkomt. Op het leerplatform vind je een overzicht met beschikbare coaches. Je kunt hen zelf benaderen. De inzet van een coach is kosteloos.

Wat levert het je op?

Na afloop van de training:

Tijdbesteding

De doorlooptijd van de training is ongeveer 3 maanden. Dit bestaat uit:

De kosten

Deelname aan de training is kosteloos.

Aanmelden

Je kunt steeds in de eerste week van de nieuwe maand starten met de digitale training. Het schema hieronder geeft aan vóór welke datum je je moet inschrijven om in de eerste week van de nieuwe maand de inloggegevens te krijgen voor jouw account. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je alle informatie die je nodig hebt om de training zelfstandig te kunnen volgen. In de startweek van de training ontvang je de inloggegevens, zodat je aan de slag kunt. Je kunt je hier aanmelden.

Startweek 2019/2020 Uiterlijk aanmelden op
Week 36 (2 t/m 6 september) Vrijdag 30 augustus 2019
Week 40 (30 september t/m 4 oktober) Vrijdag 27 september 2019
Week 45 (4 t/m 8 november) Vrijdag 1 november 2019
Week 49 (2 t/m 6 december) Vrijdag 29 november 2019
Week 2 (6 t/m 10 januari) Vrijdag 3 januari 2020
Week 6 (3 t/m 7 februari) Vrijdag 31 januari 2020
Week 10 (2 t/m 6 maart) Vrijdag 28 februari 2020
Week 14 (30 maart t/m 3 april) Vrijdag 27 maart 2020
Week 19 (4 t/m 8 mei) Vrijdag 1 mei 2020
Week 23 (1 t/m 5 juni) Vrijdag 29 mei 2020
Week 27 (29 juni t/m 3 juli) Vrijdag 26 juni 2020

Vragen?

Heb je vragen over de training Strategisch HRM voor hr-medewerkers? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Beste relatie,

Vanaf 1 januari 2021 zijn de activiteiten van Schoolinfo gecontinueerd vanuit de VO-raad. In een bericht van de VO-raad, licht Paul Rosenmöller dit toe. Lees dit bericht hier.

Scholen hebben hard gewerkt aan het vernieuwen en verder ontwikkelen van hun onderwijs. Als Schoolinfo hebben we dat gefaciliteerd vanuit projecten, maar ook met individuele scholen en netwerken samen. Dat hebben we met heel veel plezier gedaan. Het heeft eraan bijgedragen dat onderwijs en innovatie hoog op de agenda van de sector is komen te staan.

We willen iedereen hartelijk danken voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren.

Thea van den Idsert,
Namens het hele team van Schoolinfo

Werkboek innovatief leren – vijf lessen van Schoolinfo

Schoolinfo heeft nog één keer gedaan waar ze goed in waren: kennis delen, anderen helpen om te innoveren, en ondersteunen in vooruitgang. In dit werkboek vind je dan ook de belangrijkste lessen van Schoolinfo om te (leren) innoveren. Hopelijk inspireren ze je en geven ze jou dat duwtje in de rug om de volgende stap te zetten.

Voortzetting activiteiten Schoolinfo

Een groot deel van de activiteiten van Schoolinfo wordt voortgezet in het programma Voortgezet Leren en binnen andere projecten van de VO-raad. Bekijk de websites voor praktijkvoorbeelden van andere scholen, inspiratie en tips over onderwijs- en schoolontwikkelingen.