Het Docentencongres

Datum: 16 t/m 19 november 2020
Tijd: ’s middags en ’s avonds
Locatie: online
Voor wie: leraren in het voortgezet onderwijs
Kosten: gratis

Bekijk het programma en meld je aan.

Van 16 t/m 19 november 2020 vindt het jaarlijkse Docentencongres plaats! Het congres is dit jaar volledig online. Verspreid over vier middagen kun je deelnemen aan één of meerdere onderdelen van het programma. Doe nieuwe inzichten op, krijg praktische tips die je meteen in jouw lessen kunt gebruiken én leer je van en met collega’s uit het hele land.

Programma

Dit jaar duurt het Docentencongres maar liefst vier middagen. Je bepaalt zelf aan welke onderdelen én wanneer je meedoet. Iedere dag staat in het teken van een actueel onderwijsthema. Bekijk hier het volledige programma en schrijf je in!

Hoe werkt het?

Je kunt gratis meedoen. Wel vragen wij je om je vooraf aan te melden voor de onderdelen waaraan jij wil meedoen. In dit aanmeldformulier stel je zelf je persoonlijke programma samen: volg een enkele workshop of doe alle dagen mee!

Aanmelden

Meld je gratis aan op de website van het Docentencongres online. Klik hier om naar de website te gaan.

Vragen?

Heb je vragen over het Docentencongres online? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Beste relatie,

Vanaf 1 januari 2021 zijn de activiteiten van Schoolinfo gecontinueerd vanuit de VO-raad. In een bericht van de VO-raad, licht Paul Rosenmöller dit toe. Lees dit bericht hier.

Scholen hebben hard gewerkt aan het vernieuwen en verder ontwikkelen van hun onderwijs. Als Schoolinfo hebben we dat gefaciliteerd vanuit projecten, maar ook met individuele scholen en netwerken samen. Dat hebben we met heel veel plezier gedaan. Het heeft eraan bijgedragen dat onderwijs en innovatie hoog op de agenda van de sector is komen te staan.

We willen iedereen hartelijk danken voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren.

Thea van den Idsert,
Namens het hele team van Schoolinfo

Werkboek innovatief leren – vijf lessen van Schoolinfo

Schoolinfo heeft nog één keer gedaan waar ze goed in waren: kennis delen, anderen helpen om te innoveren, en ondersteunen in vooruitgang. In dit werkboek vind je dan ook de belangrijkste lessen van Schoolinfo om te (leren) innoveren. Hopelijk inspireren ze je en geven ze jou dat duwtje in de rug om de volgende stap te zetten.

Voortzetting activiteiten Schoolinfo

Een groot deel van de activiteiten van Schoolinfo wordt voortgezet in het programma Voortgezet Leren en binnen andere projecten van de VO-raad. Bekijk de websites voor praktijkvoorbeelden van andere scholen, inspiratie en tips over onderwijs- en schoolontwikkelingen.