Informatiesessie innovatietraject

Datum: 28 mei 2020 
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Locatie: online

Voor wie: schoolleider en teamleiders die belangstelling hebben voor het innovatietraject
Voortgezet LerenKosten: kosteloos

Meld je aan.

Door de coronacrisis ontdekken veel scholen mogelijkheden om lessen, toetsen en het lesrooster anders in te richten. Ben jij enthousiast over de energie en creativiteit die hieruit ontstaat en wil je daar in het nieuwe schooljaar verder mee? Dan is het innovatietraject van Voortgezet Leren misschien iets voor jouw school.

Ben je geïnteresseerd in de ervaringen van andere deelnemers en/of heb je vragen voordat je jouw school aanmeldt? Doe dan mee aan de online informatiesessie. Meld je aan.

Het programma

Tijdens de online sessie vertellen schoolleiders over hun deelname aan het innovatietraject: met welk thema binnen hun school zijn zij aan de slag gegaan, welke stappen hebben zij gezet op weg naar deze ontwikkeling en wat zijn tot nu toe de resultaten. Vervolgens is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Voor wie?

Schoolleiders en teamleiders die belangstelling hebben voor deelname aan het innovatietraject.

Wanneer?

Donderdag 28 mei van 15.00 uur tot 16.00 uur.

De kosten

Deelname aan deze online sessie is kosteloos.

Aanmelden

Meld je hier aan voor deze online sessie. Een dag voor de online informatiesessie ontvang je een e-mail met een link.

Vragen?

Heb je vragen over het innovatietraject of over deze sessie? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 – 232 48 80.

Beste relatie,

Vanaf 1 januari 2021 zijn de activiteiten van Schoolinfo gecontinueerd vanuit de VO-raad. In een bericht van de VO-raad, licht Paul Rosenmöller dit toe. Lees dit bericht hier.

Scholen hebben hard gewerkt aan het vernieuwen en verder ontwikkelen van hun onderwijs. Als Schoolinfo hebben we dat gefaciliteerd vanuit projecten, maar ook met individuele scholen en netwerken samen. Dat hebben we met heel veel plezier gedaan. Het heeft eraan bijgedragen dat onderwijs en innovatie hoog op de agenda van de sector is komen te staan.

We willen iedereen hartelijk danken voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren.

Thea van den Idsert,
Namens het hele team van Schoolinfo

Werkboek innovatief leren – vijf lessen van Schoolinfo

Schoolinfo heeft nog één keer gedaan waar ze goed in waren: kennis delen, anderen helpen om te innoveren, en ondersteunen in vooruitgang. In dit werkboek vind je dan ook de belangrijkste lessen van Schoolinfo om te (leren) innoveren. Hopelijk inspireren ze je en geven ze jou dat duwtje in de rug om de volgende stap te zetten.

Voortzetting activiteiten Schoolinfo

Een groot deel van de activiteiten van Schoolinfo wordt voortgezet in het programma Voortgezet Leren en binnen andere projecten van de VO-raad. Bekijk de websites voor praktijkvoorbeelden van andere scholen, inspiratie en tips over onderwijs- en schoolontwikkelingen.