Regionaal leiderschapscafé – regio zuid

Datum: 15 oktober 2020
Tijd: 16.00 – 19.30 uur
Locatie: Regio zuid

Voor wie: schoolleiders en teamleiders
Kosten: kosteloos

Meld je aan.

Wil jij tijdens vier bijeenkomsten kennis en inspiratie opdoen over leiderschap? Kom dan naar de Leiderschapscafés van Schoolleiders voor de Toekomst. Elke bijeenkomst staat een ander thema op het gebied van leiderschap centraal. Gesprekken met collega’s over onderwijsinnovatie in de eigen schoolpraktijk is standaard onderdeel van het programma. Meld je aan

De Leiderschapscafés zijn onderdeel van het programma Voortgezet Leren. 

Doelgroep

Schoolleiders die zichzelf verder willen professionaliseren én van en met collega’s willen leren.

Waar en wanneer?

De Leiderschapscafés vinden plaats op verschillende locaties in regio zuid. De eerste drie bijeenkomsten zijn inmiddels geweest, maar je kunt nog naar de laatste bijeenkomst:

  • Bijeenkomst 4: 15 oktober 2020

Opbrengsten

Tijdens het Leiderschapscafé doe je inspiratie en kennis op over leiderschap. Daarnaast kun je de bijeenkomsten benutten om te sparren over innovatieve ontwikkelingen op je eigen school. Centraal staat van en met elkaar leren.

Programma

Alle bijeenkomsten starten met een inspiratiesessie en hebben een thema waarbij een vraag rondom leiderschap en innovatie centraal staat. De inspiratiesessie is een opmaat naar de intervisie op basis van casuïstiek, waarin je je in kleine groepjes buigt over de dilemma’s en casussen van collega-schoolleiders. In korte tijd geef je feedback over welke interventie jij zou toepassen en haal je zelf feedback op over je eigen casus.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Vragen?

Heb je vragen over de Leiderschapscafés of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar schoolleiders@schoolinfo.nl.

Ervaring van deelnemer

“Een inzicht dat ik uit de inspiratiesessie meeneem is dat je eerst afscheid moet nemen van oude patronen en structuren in de organisatie om ruimte te hebben voor vernieuwing.”

 

De Leiderschapscafés zijn een initiatief van Schoolleiders voor de Toekomst.