Online bijeenkomst vmbo-scholen: Lesgeven in een 1,5-meter-school, hoe doe je dat?

Datum: 6 mei 
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Locatie: online

Voor wie: schoolleiders, teamleiders en leraren
Kosten: kosteloos

Meld je aan voor deze online bijeenkomst.

Hoe zorg je voor anderhalve meter afstand als de school na 1 juni weer open mag? Organisatorisch, maar ook pedagogisch en didactisch komt er veel op scholen af. Neem deel aan deze bijeenkomst en wissel ervaringen en ideeën uit over de inrichting van het ‘1,5-meter-onderwijs.Bedoeld om elkaar te inspireren en verder te helpen. Meld je aan.

Voor wie?

Leraren, teamleiders en schoolleiders van vmbo-scholen.

Wanneer?

6 mei van 15.00 tot 16.00 uur (voor vmbo-scholen).

Let op! Op 7 mei is er van 14.00 tot 15.00 uur een online bijeenkomst voor havo/vwo-scholen. Klik hier om je voor de bijeenkomst van 7 mei aan te melden. 

De kosten

Deelname aan deze online bijeenkomst is kosteloos.

Aanmelden

Meld je hier aan voor deze online bijeenkomst. Je ontvangt via e-mail een link naar de online omgeving waarin de bijeenkomst wordt georganiseerd.

Let op! Er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Mochten er meer geïnteresseerden zijn, dan kijken we naar de mogelijkheid om een extra bijeenkomst over dit thema te organiseren.

Vragen?

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar info@schoolinfo.nl of bel 030 – 232 48 90.

Beste relatie,

Vanaf 1 januari 2021 zijn de activiteiten van Schoolinfo gecontinueerd vanuit de VO-raad. In een bericht van de VO-raad, licht Paul Rosenmöller dit toe. Lees dit bericht hier.

Scholen hebben hard gewerkt aan het vernieuwen en verder ontwikkelen van hun onderwijs. Als Schoolinfo hebben we dat gefaciliteerd vanuit projecten, maar ook met individuele scholen en netwerken samen. Dat hebben we met heel veel plezier gedaan. Het heeft eraan bijgedragen dat onderwijs en innovatie hoog op de agenda van de sector is komen te staan.

We willen iedereen hartelijk danken voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren.

Thea van den Idsert,
Namens het hele team van Schoolinfo

Werkboek innovatief leren – vijf lessen van Schoolinfo

Schoolinfo heeft nog één keer gedaan waar ze goed in waren: kennis delen, anderen helpen om te innoveren, en ondersteunen in vooruitgang. In dit werkboek vind je dan ook de belangrijkste lessen van Schoolinfo om te (leren) innoveren. Hopelijk inspireren ze je en geven ze jou dat duwtje in de rug om de volgende stap te zetten.

Voortzetting activiteiten Schoolinfo

Een groot deel van de activiteiten van Schoolinfo wordt voortgezet in het programma Voortgezet Leren en binnen andere projecten van de VO-raad. Bekijk de websites voor praktijkvoorbeelden van andere scholen, inspiratie en tips over onderwijs- en schoolontwikkelingen.