Training Strategisch HRM voor hr-medewerkers en -adviseurs

Startdatum: 10 maart 2020
Tijd: 09.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Kantoor Berenschot, Europalaan 40, Utrecht
Kosten: € 500,- excl BTW
Voor wie: HR-medewerker/adviseur

Meld je aan.

Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol hr-beleid? En welke instrumenten en modellen kun je inzetten? Wat is jouw rol als strategisch hr-medewerker of -adviseur? Deze vragen worden beantwoord in de training Strategisch HRM voor hr-medewerkers en -adviseurs. Alles wat je leert, kun je direct in de praktijk brengen op je eigen school.

Het programma

De training bestaat uit drie lesdagen, coaching en praktijkopdrachten. Je bent dus naast de lesdagen ook bezig met de training.  

Materiaal

Je krijgt een reader met het lesmateriaal en de opdrachten.

Opbrengsten

Na de training:   

Het is waardevol om je schoolleider en/of bestuurder te betrekken bij de training, zodat jouw plannen worden gedragen binnen de school.

De kosten

De deelnemersbijdrage is € 500,-. Dit bedrag is exclusief btw. 

De data

Locatie

De locatie is: kantoor Berenschot, Europalaan 40, Utrecht

Spiegel Personeel en school

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van het hr-beleid op jouw school? Wij raden je aan om alvast de Spiegel Personeel en School uit te zetten op jouw school. De Spiegel geeft je inzicht in de huidige staat van het hrm-beleid. Door de resultaten van de Spiegel weet je welke hrm-thema’s prioriteit hebben binnen jouw school. Deze input kun je goed gebruiken voor de training: je werkt tijdens de training namelijk aan een schooleigen actieplan voor de invoering van strategisch hrm in je school. Meer informatie over de Spiegel vind je op de website: www.personeelenschool.nl.

Aanmelden

Meld je nu aan.

Vragen?

Heb je vragen over de training SHRM voor hr-medewerkers en -adviseurs? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030-232 48 80. 

Ervaring van deelnemers

“Het ging snel en was erg interessant!” 

“Fijn om informatie en ervaringen uit te wisselen met collega hrm’ers. 

“Was super inspirerend & leuk. Een echte snelkookpan, hier kun je wel veel meer dagen mee vullen.”