Conferentie 10-14 Onderwijs

Datum: 8 april 2019
Tijd: 13.00 uur
Locatie: Muntgebouw, Utrecht
Voor wie: leerkrachten, docenten, schoolleiders en bestuurders die geïnteresseerd zijn in de 10-14 onderwijsontwikkelingen

Schoolinfo organiseert in opdracht van de Kwartiermakers 10-14 Onderwijs op maandag 8 april een conferentie. De conferentie is bedoeld voor alle leerkrachten, docenten, schoolleiders en bestuurders die geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen van 10-14-onderwijs en die hierover kennis willen uitwisselen. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan!

Het programma

Je bent welkom vanaf 13.00 uur en om 18.15 uur sluiten we af met een hapje en een drankje. Zo ziet het programma eruit:

  • Welkom met onder andere een keynote van pedagoog Pedro De Bruyckere en een tussenstand van het onderzoek door Oberon voor OCW in de 10-14-pilotscholen
  • Inspiratiesessies verzorgd door 10-14-pilotscholen (ronde 1)
  • Pauze
  • Inspiratiesessies verzorgd door 10-14-pilotscholen (ronde 2)
  • Plenaire afsluiting met onder andere Curriculum.nu

Het programma is in samenwerking met de pilotscholen 10-14 Onderwijs gemaakt. Acht van deze scholen verzorgen een pitch of inspiratiesessie, bijvoorbeeld over coaching, het curriculum en samenwerken met andere scholen. De conferentie wordt gesteund door sectorraden PO-Raad, VO-raad en OCW.

Aanmelden en inschrijven

Klik hier om je aan te melden voor de conferentie en je in te schrijven voor de inspiratiesessies. Bekijk hier de omschrijvingen van de inspiratiesessies. De deelnemersbijdrage is € 125.