Dienstverlening

Op verzoek ondersteunen wij scholen, schoolbesturen en netwerken waar de kennis en ervaring van Schoolinfo een meerwaarde kan leveren. Denk aan het begeleiden van een innovatieproject, het faciliteren van netwerken van scholen of het organiseren van een evenement. Dit kan door middel van een opdracht of een detachering.

Interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op

Of bel direct naar 030-232 48 90.

Het bordspel ‘We Own The School’ is een werkvorm om samen met leerlingen, docenten en schoolleiders een gesprek over eigenaarschap te voeren. Lees wat het spel inhoudt en hoe je het op jouw eigen school kunt spelen.

Bekijk

Schoolinfo ondersteunt het Netwerk 10-14 Onderwijs, onder meer door het organiseren van bijeenkomsten en conferenties.

Bekijk

Elke school maakt ontwikkelingen door. Het spel ‘School in Beweging’ geeft inzicht en helpt om ontwikkelingsprocessen op jouw eigen school beter te begrijpen.

Bekijk

Schoolinfo ondersteunt drie vo-scholen na de overgang naar één nieuw bestuur: Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen.

Bekijk

Schoolinfo organiseerde een ict-inspiratiemiddag voor ruim 800 medewerkers van het bestuur van VO-Haaglanden.

Bekijk

Schoolinfo organiseerde voor leerlingen en ouders van het Isendoorn College een bijeenkomst over de toekomst van het onderwijs. 

Bekijk

Schoolinfo begeleidde en ondersteunde het bestuur van Carmel bij de opstart van hun eigen leerlabs.

Bekijk

Schoolinfo bracht de museumvereniging in contact met vo-scholen voor de inrichting van de verschillende pop-up musea tijdens de Nationale Museumweek. 

Bekijk

Schoolinfo ondersteunt de iScholenGroep met de coördinatie van het netwerk. Tevens organiseert Schoolinfo de iScholendag.

Bekijk