Edualdo

Opdrachtgever: Schoolinfo werkt samen met leraren, teamleiders en schoolleiders aan de ontwikkeling van Edualdo. Met steun van het ministerie van OCW.

Doel project: Edualdo is voor en door leraren. School- en teamleiders kunnen nu ook op Edualdo terecht om ervaringen uit te wisselen. Zo verrijken en verbeteren zij het onderwijs.

Edualdo voor leraren > klik hier
Edualdo voor schoolleiders > klik hier

Edualdo voor leraren

In de projecten die wij mogen doen op en voor scholen, merken wij dat leraren behoefte hebben aan meer uitwisseling buiten de school. Daarom heeft Schoolinfo in 2018 samen met leraren www.edualdo.nl ontwikkeld. Edualdo is dé plek waar leraren kennis en ervaring uitwisselen.  

Hoe werkt het?

Leraren die een vraag hebben over hun vak of een thema dat speelt op school, kunnen die stellen op www.edualdo.nl. Alle leraren kunnen deze vragen zien en beantwoorden. Zo verzamelt alle onderwijskennis en -ervaring zich op één plek.  

Edualdo voor leraren is openbaar: alle leraren kunnen zonder account de vragen en antwoorden zien. En de tips en ideeën gebruiken in hun les en op school. Wil je een vraag stellen of beantwoorden? Dan heb je een account nodig. Zo zorgen we ervoor dat de content op Edualdo enkel van leraren komt.  

Edualdo voor school- en teamleiders

Dit jaar lieten school- en teamleiders ons weten óók een plek te willen waar ze kunnen uitwisselen. Daarom heeft Schoolinfo – samen met schoolleiders – Edualdo uitgebreid. In Edualdo is nu een aparte groep waar school- en teamleiders kennis en ervaring uitwisselen.  

 De groep werkt hetzelfde als Edualdo voor leraren, maar op verzoek van school- en teamleiders is hij niet openbaar. Je moet dus een account hebben om de content in deze groep te zien. Hier maken school- en teamleiders een gratis account aan.  

Vragen?

Heb je vragen over Edualdo? Neem dan contact op via info@edualdo.nl of 030 – 232 4890.