Boekje ‘Hoe deel ik mijn kennis met collega’s?’

Hoe deel je de inspiratie, kennis en vaardigheden met je collega’s/team? Hoe deel je inzichten die ook handig en bruikbaar zijn voor je collega’s?

Hoe deel je de inspiratie, kennis en vaardigheden met je collega’s/team? Hoe deel je inzichten die ook handig en bruikbaar zijn voor je collega’s? Het boekje ‘Hoe deel ik mijn kennis met collega’s?’ biedt verschillende werkvormen aan waarmee je op een laagdrempelige en verrassende wijze kennis kunt overdragen of het delen van kennis kunt stimuleren.

Door als docent je ervaringen, belevenissen en kennis met je collega’s te delen, kun je op school de productiviteit en de kwaliteit verbeteren. Deze werkvormen zijn verzameld tijdens bijeenkomsten met de leerlabscholen van Leerling 2020.

Download het boekje..

Beste relatie,

Vanaf 1 januari 2021 worden de activiteiten van Schoolinfo gecontinueerd vanuit de VO-raad. In een bericht van de VO-raad, licht Paul Rosenmöller dit toe. Lees dit bericht hier.

Scholen hebben hard gewerkt aan het vernieuwen en verder ontwikkelen van hun onderwijs. Als Schoolinfo hebben we dat gefaciliteerd vanuit projecten, maar ook met individuele scholen en netwerken samen. Dat hebben we met heel veel plezier gedaan. Het heeft eraan bijgedragen dat onderwijs en innovatie hoog op de agenda van de sector is komen te staan.

We willen iedereen hartelijk danken voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren.

Thea van den Idsert,
Namens het hele team van Schoolinfo